Visit the future bij Easyfairs

Easyfairs ontwikkelt, lanceert en organiseert evenementen op basis van behoeftes en wensen vanuit de markt. Wij streven ernaar om samen met het team een perfect evenement te creëren. Dat kan een beurs met all-in-formule inhouden (inclusief standbouw, meubilair, catering en deelname aan het kennisprogramma), maar bijvoorbeeld ook alleen de verhuur van vierkante meters. Om maximaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze exposanten is flexibiliteit een must. Wij verstaan ons vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele, sfeervolle ambiance, maar ook door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Uiteindelijk is het ons doel om bezoekers van onze evenementen een unieke beleving en een kijkje in de toekomst te bieden: Visit the Future. Het is eigenlijk heel simpel. We zijn vastbesloten om beursbezoek en beurdeelname ‘’easy’’ te maken. Toegankelijk en succesvol voor iedereen!​

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk alle openstaande vacatures op onze website en solliciteer! ​

Maak via onderstaande video alvast kennis met je nieuwe collega’s.

Vacatures​ Gorinchem

Kijk of jouw vacature er bij zit en solliciteer!

Stageplekken​ Gorinchem

Zit er een leuke stage voor jou bij? Solliciteer direct!

Sollicitatieprocedure

Staat jouw vacature hier tussen en word je enthousiast van werken voor Easyfairs? Stuur dan je motivatie plus CV naar personeel@easyfairs.com.

Vacatures 68 Degrees

Werken tijdens één van onze evenementen? Bijvoorbeeld in de horeca of als standbouwer in de hal? Solliciteer dan via onderstaande buttons op één van de vacatures.